En aquesta secció pots veure el que necessitis, fent clic a cada categoria.
I t'apareixeran tots els post relacionats.

Codisseny d’un procés expandit al barri de la Ribera amb la implicació d’una Escola Bressol, la Fundació Joan Brossa, altres agents culturals del territori i Experimentem amb l’ART, activant una pràctica col·lectiva que comenci a l’escola i s'estengui al barri per fer possible una experiència transformadora.

El cicle expositiu que proposem per a l’Aparador del Museu Abelló de Mollet (2017-2018) parteix de la idea de posar al centre l’educació́. És a dir, ens preguntem com considerar i abordar l’educació en un programa comissarial, no com a pràctica subordinada sinó com a eix vertebrador.
Així, entenem l’Aparador com un espai amb velocitats i moviments, que s’expandeix i s’arronsa segons les necessitats del moment, que s’actualitza amb el ritme dels diferents processos que s’hi engeguen, que es connecta i es desconnecta de les diverses propostes expositives, que dialoga amb altres indrets de la ciutat i del museu, amb les persones que hi passen, amb les persones que hi intervenen, amb les persones que hi actuen des de la distància

Projecte d’EART a càrrec de Dolors Juarez, Anna Majó, Judit Onsès i Isaac Sanjuan fruit de la recerca “Fissures institucionals des de l’obertura”, en el marc de Performing the Museum. Projecte europeu de la Fundació Antoni Tàpies en col·laboració amb MSU (Zagreb), KGLU (Slovenj Gradec) i MSUV (Novi Sad).

Programa impulsat per l’Institut Municipal d’Educació de Barcelona i el Consorci d’Educació. Consistent en establir relacions entre centres educatius i equipaments de proximitat.

EART forma part de la comissió d’educació del Centre d’Estudis Joan Brossa integrada per docents de tots els nivells educatius, mediadores, creadores, investigadores, i gestores culturals, acompanyant la funció educativa de la Fundació i plantejant noves estratègies per reivindicar la institució com un agent educador de primer ordre.

Contacta'ns
Espai EART · C/ Torrijos, 68 · 08012 Barcelona
932 171 877
De dilluns a divendres · De 10.00 a 15.00h i de 16.00 a 20.00h
Translate »
NULL