PUBLICACIONS I ALTRES NARRATIVESTextosOBERTURES CONTROLADES EN TRÀNSIT. RELAT DE LLUC MAYOL PER DESVIANT L’ATENCIÓ, JORNADA D’IMPREVISTOS ITINERANTS. 2015

23 de noviembre de 2015by EART0

Desviant l’atenció, jornada d’imprevistos itinerants va ser un projecte d’EART a càrrec de Dolors Juarez, Anna Majó, Judit Onsès i Isaac Sanjuan fruit de la recerca “Fissures institucionals des de l’obertura”, en el marc de Performing the Museum.

EART va ser convidada per la Fundació Tàpies com a intèrpret en el marc de Performing the Museum , projecte europeu de la Fundació Antoni Tàpies en col·laboració amb MSU (Zagreb), KGLU (Slovenj Gradec) i MSUV (Novi Sad).

Desviant l’atenció. Jornada d’imprevistos itinerants va tenir lloc el 23 de novembre de 2015 Es plantejava un recorregut com un encadenat d’accions per dialogar entorn d’opinions, experiències i reflexions sorgides durant el procés de recerca d’Experimentem amb l’ART amb l’Escola Dovella i la Fundació Antoni Tàpies. La intenció era fer emergir un debat crític i fèrtil entre totes les persones participants al voltant dels processos d’obertura institucionals.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Contacta'ns
Espai EART · C/ Torrijos, 68 · 08012 Barcelona
932 171 877
De dilluns a divendres · De 10.00 a 15.00h i de 16.00 a 20.00h
Translate »