T'hi apuntes? Som-hi!Tallers d'art

CURS 2021 - 2022
Una activitat que articula propostes amb els processos creatius, l'art contemporani i la cultura visual. On aprendre fent, observant i qüestionant l’entorn proper.

Tallers d'art per aFAMÍLIES

Proposa un espai acollidor, on puguin conviure els ritmes dels infants i les persones adultes. Un punt de trobada per fomentar vincles i relacions conjuntament, mitjançant activitats en les quals, adults i infants en són participants actius.

Les activitats es basen en l’observació, el joc i l’exploració. Les propostes s’articulen amb processos de creació contemporanis que desperten la curiositat i la motivació de totes les participants; materials que poden generar estranyesa, en un espai neutre, mòbil i que facilita el moviment i on el cos és protagonista de la vivència, buscant que l’experiència sigui significativa per al grup i per a cada persona.
Adreçat a:
Famílies amb infants d'1 a 4 anys
DILLUNS
17:30 a 18:30h
DIJOUS
17:30 a 18:30h

Tallers d'art per aINFANTS

Estan pensats com un espai on el procés creatiu afavoreixi un clima de confiança i d’escolta entre les participants , que permeti obrir-nos a noves idees, sent sensibles i crítics amb allò que ens envolta.

Les activitats es plantegen com a processos educatius d’investigació i recerca, buscant l’equilibri entre els espais de diàleg i de decisió juntament amb la indagació, el joc i la experimentació. Posem l’accent en la curiositat, en la presa de decisió de cada grup, construint processos de treball flexibles i que potenciïn l’autoestima i l’empoderament de cada participant. Treballem les estratègies de la cultura visual i de creadors contemporanis com a punt d’inflexió dins de la programació, per interrompre, per obrir altres imaginaris possibles i noves formes d’habitar el món.
Adreçat a:
Infants d'4 i 5 anys
DILLUNS
17:30 a 19:00h
DIMECRES
17:30 a 19:00h
Adreçat a:
Infants d'6 a 12 anys
DIMECRES
17:30 a 19:00h
DIJOUS
17:30 a 19:00h

REGALAR CULTURA

Si voleu regalar cultura de proximitat, descarregueu el val regal i poseu les dades del pagador/a al formulari d’inscripció.

Informació:

  • Proposem un espai on potenciar l’autonomia dels infants, implicant-los en un procés de recerca on l’art contemporani és el centre.
  • Coneixem el treball d’artistes actuals, de la Residència EART, i altres creadors contemporanis.
  • Posem en pràctica els processos creatius des d’una vessant multidisciplinària.
  • Analitzem l’entorn i identifiquem allò que ens preocupa (el barri, la convivència, l’escola, el medi ambient…) per donar respostes artístiques a aquestes qüestions.
  • Les activitats prenen forma segons el procés i les edats dels participants de cada grup.
  • Possibilitat d’acordar grups segons horaris.

T’hi apuntes? Som-hi!

Sistema de preinscripció:

  • Emplenar el formulari de preinscripció online (un per participant).
  • El formulari estarà disponible per a tothom a la nostra web a partir del 20 de juliol.
  • Rebreu un correu de confirmació amb tota la informació.
  • Per a reservar la plaça, cal fer un ingrés de 15 € per cada participant al número de compte d’Experimentem amb l’ART que us facilitarem en el correu de resposta.

Experimentem amb l’ART
Carrer Torrijos, 68 · 08012 Barcelona
inscripcions@experimentem.org
932 171 877

Contacta'ns
Espai EART · C/ Torrijos, 68 · 08012 Barcelona
932 171 877
De dilluns a divendres · De 10.00 a 15.00h i de 16.00 a 20.00h
Translate »